Tickets
Shop

Challenge Cup & NK Kunstrijden

do 24 feb - zo 27 feb
Marker Tilburg

De KNSB Challenge Cup supported by Rabobank, het grootste kunstrij-evenement op Nederlandse bodem, verhuist van Den Haag naar Tilburg. Het IJssportcentrum aldaar is in elk geval de komende drie jaar het toneel van de Challenge Cup. Deze wedstrijd wordt gecombineerd met het Nederlands Kampioenschap kunstrijden.
Het IJssportcentrum is een uitstekende locatie om het evenement verder uit te bouwen en past goed in de ambitie om het Nederlandse kunstrijden op olympisch niveau te krijgen en tegelijkertijd de sport onder een groot Nederlands en internationaal publiek onder de aandacht te brengen.

 


Locatie

IJssportcentrum Tilburg
Stappegoorweg 3
5022 DA Tilburg

Google Maps openen

Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}