Tickets
Shop

Daikin NK Shorttrack

za 31 dec - zo 1 jan
Marker Leeuwarden

Tijdens de Daikin NK Allround Shorttrack strijden de rijders rop 31 december en 1 januari om de nationale allroundtitel. Het eindklassement wordt opgemaakt over de drie afstanden, 1000 meter, 500 meter en 1500 meter.

De voorrondes vinden plaats op oudjaarsdag. Het nieuwe jaar wordt op zondag 1 januari afgetrapt met de finales, dan komen we te weten welke twee rijders zich een jaar lang nationaal kampioen allround mogen noemen.

Wil jij het Daikin NK Allround Shorttrack meebeleven in de Elfstedenhal in Leeuwarden? Bestel je weekendticket voor €15,- hier.


Locatie

Elfstedenhal
Fryslânplein 1
8914 BZ Leeuwarden

Google Maps openen

Programma

Zaterdag 31 december
09.00 - 13.30 uur:  Voorrondes 500 meter, 1000 meter en 1500 meter.

Zondag 1 januari
14.00 - 17.00 uur: Hoofdprogramma


Live

Aanwezig zijn bij het Daikin NK Shorttrack in Leeuwarden is mogelijk! Je kunt je tickets hier bestellen. *let op: wanneer je een ticket koopt kun je zowel zaterdag 31 december als zondag 1 januari het NK bezoeken. 


Pers

Wil je deze Daikin NK Shorttrack bijwonen als verslaggever, fotograaf of videograaf dan is een accreditatie verplicht. Die kun je aanvragen via een e-mail aan persaccreditatie@knsb.nl. Let op: de deadline is 24 december 12.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht bij Hans Nieuwenburg, persvoorlichter van de KNSB: 06 51130659.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}