Tickets
Shop

Marathon Cup 3

za 5 nov - za 5 nov
Marker Heerenveen

De derde wedstrijd van de Marathon Cup vindt plaats op 5 november in Thialf. De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement.  De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Marathon Cup. 

Dit jaar zijn er 14 wedstrijden om de Marathon Cup, de laatste wordt verreden op 11 maart in Leeuwarden. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Marathon Cup. 

De marathons in Thialf zijn altijd snel en er gebeurd altijd wel iets, kom jij naar Heerenveen voor de derde Marathon Cup van dit seizoen? Tickets zijn online hier te koop en ook aan de kassa.


Locatie

Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, Topdivisie Dames, Beloftendivisie Heren en Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de  Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

18.10 uur: Beloften dames - 60r
19.00 uur: Topdivisie dames - 80r
20.15 uur: Topdivisie heren - 125r


Live

Volg de wedstrijden en doorkomsten via Schaatsen.nl/livemarathon of volg het experiment van de 'Barre Beuker' om iets van de wedstrijd live te zien op hun YouTube-kanaal.


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijden op deze pagina. En volg de Instagram van MeerMarathon om direct na de wedstrijden de uitslagen te zien.


Publiek

  • Het publiek, genodigden en begeleiders van deelnemers kunnen Thialf betreden via de trap buitenom 1e verdieping
  • Deelnemers en ploegleiding betreden Thialf via de hoofdingang
  • Catering is voor het publiek beschikbaar op de omloop en het restaurant is te bereiken via de hoofdingang.

Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}