Tickets
Shop

NK Marathon

za 1 jan - za 1 jan
Marker Alkmaar

Traditiegetrouw vindt op nieuwjaarsdag de NK Marathon plaats. Helaas kon het toernooi vorig jaar niet doorgaan. Dit jaar zal er in Alkmaar worden gestreden om de nationale titels. Titelverdedigers zijn bij de mannen Gary Hekman en bij de vrouwen Irene Schouten. 

De NK Marathon worden mede mogelijk gemaakt door:


Locatie

IJsbaan De Meent
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar

Google Maps openen

Programma

16.00 uur: Dames - 100r
17.30 uur: Heren - 150r


Live

De NK Marathon zijn op Nieuwjaarsdag te volgen op NPO1, NOS.nl en via schaatsen.nl/live


Pers

Wil je de NK Marathon in Alkmaar bijwonen als verslaggever, fotograaf of videograaf, vraag dan een accreditatie aan via een e-mail aan persaccreditatie@knsb.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met persvoorlichter Carl Mureau (06 55747998).


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}