Tickets
Shop

NK Clubs

za 25 sep - za 25 sep
Marker Heerenveen

Tijdens het derde NK Clubs, op zaterdag 25 september, strijden pro’s en amateurs zij aan zij om de titel ‘Beste schaatsclub van Nederland'. Aanstormende schaatstalenten uit de regio én veteranen van het ijs kunnen hun droom weer verwezenlijken in Thialf.  


Locatie

Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Google Maps openen

Deelnemers

De selectiecriteria voor het NK Clubs vind je hier.

Programma

11.30 u                     Opening NK Clubs 

11.35 u                     Start NK Clubs - junioren

12.50 - 13.05 u      Inrijden Senioren

12.30 - 12.50 u      Baanverzorging

13.25 u                    Start wedstrijden Senioren

16.15 u                     Start reserves-race (500m)

+/- 16.30 u            Prijsuitreiking


Live

De wedstrijden zijn live te volgen via schaatsen.nl/live.


Corona

Alle aanwezigen, ook de deelnemers, hebben een geldige QR-code via de CoronaCheck-app nodig. Met de app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent al corona gehad hebt. Neem ook een geldig identiteitsbewijs mee. 

Mocht voor de aanmaak van deze QR-code een test nodig zijn, dan kan dit bij een locatie van 'Testen voor Toegang' (dit is nodig als de sporter, trainer, bezoeker of journalist niet volledig gevaccineerd is of een herstelbewijs heeft).

De verdere regels omtrent corona zijn hier te vinden. 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}