Tickets
Shop

Daikin NK Inlineskaten Weg

vr 6 aug - vr 6 aug
Marker Rotterdam

Op vrijdag 6 augustus wordt er gestreden om de Nederlandse Titels tijdens de Daikin NK Inlineskaten Weg. De wedstrijd wordt verreden op de Wieler/Skeelerbaan in Rotterdam. 

In hetzelfde weekend wordt er ook de Daikin NK Inlineskaten Marathon en 100 meter sprint verreden in Rotterdam. Alles over de marathon en 100 meter sprint vind je hier.

Op beide dagen is er geen publiek toegestaan. Het Daikin NK Inlineskaten Weg is te hier volgen via een liveblog.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door:


Locatie

Wielerbaan Rotterdam
Landscheiding 101
3045 NK Rotterdam

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Inschrijving is gesloten

In tegenstelling tot het eerdere nieuwsbericht kan er ingeschreven worden door kadetten en junioren B  vanaf dinsdag 20 juli, 09.00 uur via inschrijven.schaatsen.nl. Voor deze twee categorieën geldt een open inschrijving met een maximum aantal plekken per afstand op volgorde van aanmelding. Na het bereiken van het maximum aantal deelnemers sluit de inschrijving. Aanmelden als reserve kan daarna via skaten@knsb.nl.

De junioren A & senioren worden door de KNSB op dinsdag 20 juli uitgenodigd. De junioren A rijden, net als vorig jaar, een gecombineerde wedstrijd met de senioren. Dit jaar krijgen de junioren A wel een eigen podium per afstand. De inschrijvingen voor de marathon (alle categorieën) kennen geen maximum aantal deelnemers.

Deelnemende categorieën aan het Daikin NK Inlineskaten Weg zijn:

  • senioren + junioren A (samen)
  • junioren B
  • kadetten

Programma

Het programma tijdens het Daikin NK Inlineskaten Weg:

  • 12.45 uur Inrijden
  • 13.20 uur Opening NK
  • 13.30 uur Start One Lap
  • 16.30 uur Start Puntenkoers

Live

Vanwege de coronamaatregelen is publiek bij deze wedstrijden niet toegestaan. Op Schaatsen.nl vind je steeds de nieuwste informatie over het NK via een liveblog en ook via onze social-mediakanalen houden we je actueel op de hoogte. Via de Facebookpagina van Skeelernieuws.nl zijn livebeelden te zien.

Door op onderstaande tekst te klikken ga je naar de Social Media kanalen van Schaatsen.nl:


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}