Tickets
Shop

KNSB Wegwedstrijd 4

za 8 mei - za 8 mei
Marker Rotterdam

De KNSB Baan- en wegwedstrijden zijn op zich staande inlineskatewedstrijden. Per afstand zijn dagprijzen te verdienen. Afhankelijk van het type wedstrijd en het aantal deelnemers worden eerst voorrondes verreden. Dit seizoen zijn er 10 wedstrijden verdeeld over 4 landelijke wegwedstrijden en 6 landelijke baanwedstrijden. Wegwedstrijden worden gehouden op een afgesloten wegparcours of op een afgesloten parcours op de openbare weg. Er wordt gestreden op sprint- en langeafstanden. Baanwedstrijden worden gehouden op een baanparcours van tussen de 200 en 400 meter of op een 200-meterpiste.


Locatie

Sportpark Noordrand
Landscheiding 101
3045 NK Rotterdam

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Alle belangrijke informatie over de wedstrijd wordt ook gecommuniceerd via de Sportity app
Open de Sportity app op je smartphone, kies voor +Add new. Password: ISW2021.

Programma

Aanmelden: tot 13.00 uur
Inrijden: 13.30 uur
Start wedstrijd: 14.00 uur

Afstanden:

  • Puntenkoers
  • One lap

Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}