Live
Shop

ISU WK Shorttrack

vr 5 mrt - zo 7 mrt
Marker Dordrecht

Het WK Shorttrack komt weer naar Nederland!  Op 5, 6 en 7 maart 2021 strijden de beste shorttrackers ter wereld om de wereldtitels. 

Beleef hier nog een keer het WK in 2017!


Pers

Vanwege de coronamaatregelen is het aantal werkplekken in Sportboulevard Dordrecht voor verslaggevers, foto- en videografen beperkt. Als je de ISU WK Shorttrack wilt bijwonen, kun je een media-accreditatie aanvragen via deze  pagina op de website van de Internationale Schaats Unie (ISU).  Meer informatie kun je krijgen via KNSB-persvoorlichter Carl Mureau: c.mureau@knsb.nl.

Because of the procautionary corona measures we have a limited number of work spaces for reporters and photographers in Sportboulevard Dordrecht. To apply for a media accreditation please visit this page on the ISU website. For foreign reporters we will arrange an online mixed zone,. For more information regarding the event you can contact KNSB Press Officer Carl Mureau: c.mureau@knsb.nl.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}