Tickets
Shop

Trachitol Trophy opening

do 2 dec - do 2 dec
Marker Utrecht

De Trachitol Trophy wordt voor de derde keer verreden. Door de coronaperikelen zijn er vorig seizoen geen wedstrijden verreden en is de Trachitol Trophy niet doorgegaan. Maar dit seizoen gaan de marathonschaatsers weer los en het belooft een razend spannende competitie te worden.

De Topdivisie Dames en Heren en Beloftendivisie Heren rijden vier avonden op rij hun meerdaagse wedstrijd. De Beloftendivisie vrouwen strijden in drie dagen om de Trachitol Trophy. Er wordt gestreden om winst per wedstrijd en om winst in het eindklassement. Daarnaast worden de snelle dames en heren beloond met punten voor het sprintklassement wanneer zij de diverse sprints in de wedstrijd weten te winnen. Er wordt dan ook gestreden om het Tablettenpak en het Pijlenpak.

Pijlenpak 
De leider in het algemeen klassement draagt het speciaal gemaakte Pijlenpak, herkenbaar aan de paarse kleur en de pijlen op het pak. 

Tablettenpak 
De leider in het sprint klassement draagt het speciaal gemaakte Tablettenpak, herkenbaar aan de oranje kleur en de tabletten op het pak. 

Locaties
Iedere avond wordt er op een andere ijsbaan gestreden om de Trachitol Trophy:

Donderdag 2 december: Utrecht – De Vechtsebanen
Vrijdag 3 december: Den Haag – De Uithof
Zaterdag 4 december: Amsterdam -Jaap Edenijsbaan
Zondag 5 december: Alkmaar – De Meent


Locatie

De Vechtsebanen
Mississippidreef 151
3565 CE Utrecht

Google Maps openen

Programma

18.00 uur: Beloften heren - 60r
19.00 uur: Topdivisie dames - 60r
20.00 uur: Topdivisie heren - 75r
21.15 uur: Beloften dames - 50r


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}