Live
Shop

Nebelhorn Trophy

wo 23 sep - za 26 sep
Marker Oberstdorf GER

De Nebelhorn Trophy maakt deel uit van de ISU Challenger Series en is een van de meest prominente kunstschaatsevenementen ter wereld en opent net als in voorgaande jaren het nieuwe seizoen voor kunstrijden. De Challenger-reeks is opgericht door de internationale schaatsunie (ISU) tijdens het seizoen 2014/2015 en de evenementen bestaan uit een groep senior-niveau evenementen gerangschikt onder de ISU Grand Prix van kunstschaatsen.

De serie stelt rijders in staat om punten te verdienen voor de wereldranglijst (vanwege de huidige reisbeperking i.v.m. COVID-19 zijn niet alle kunstrijders in staat om naar Oberstdorf te komen. Daarom kunnen er tijdens de Challenger Series dit seizoen geen punten verdiend worden) en er is ook een kans voor officials om op internationaal niveau te jureren. Deze evenementen moeten ten minste drie disciplines omvatten (heren solo, dames solo, paarrijden en ijsdansen).


Programma

Donderdag 24 september
13.00 uur mannen korte kür
16.00 uur vrouwen korte kür
19.45 uur paarrijden korte kür

Vrijdag 25 september
14.00 uur ijsdansen ritmische dans
15.30 uur mannen vrije kür
19.00 uur paarrijden vrije kür

Zaterdag 26 september
11.00 uur vrouwen vrije kür
15.15 uur ijsdansen vrije dans
20.15 uur Gala

Een gedetailleerd startschema vind je hier.


Live

Klik hier voor de livestream.


Uitslagen

Klik hier voor alle uitslagen. 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}