Tickets
Shop

Daikin NK Inlineskaten Baan/Weg

vr 21 aug - zo 23 aug
Marker Heerenveen / Wolvega

Op 21, 22 en 23 augustus vinden in Friesland de Daikin NK Inlineskaten Baan en Weg plaats. Op de piste bij Sportstad Heerenveen wordt de Daikin NK Baan verreden op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus. Vervolgens strijken de inlineskaters op zondag 23 augustus neer op de 400-meterbaan in Wolvega voor de Daikin NK Weg.

Tijdens de Daikin NK Inlineskaten Baan in Heerenveen vinden er leuke skeeleractiviteiten in en rondom Heerenveen plaats. Zo wordt er een pumptrackbaan aangelegd, is er een skeelerroute uitgezet en valt er een inlineskatefeestje te winnen. Alle informatie over deze side-events en de Daikin NK Inlineskaten Baan in Heerenveen is hier te vinden.

Coronamaatregelen
Vanwege de geldende coronamaatregelen heeft publiek geen toegang tot de wedstrijden op de piste bij Sportstad Heerenveen en het wegparcours in Wolvega. De Daikin NK Inlineskaten Baan op 21 en 22 augustus zijn wel te volgen via een livestream op schaatsen.nl/inlineskaten. Die voorziening is niet beschikbaar op 23 augustus. 


Live

De Daikin NK Inlineskaten Baan zijn op 21 en 22 augustus te volgen via een livestream op schaatsen.nl/inlineskaten


Uitslagen

  200 meter 1000 meter punten(afval)koers 500 meter afvalkoers aflossing one lap puntenkoers

Klassementen

Kadetten                  
meisjes  
jongens  
Jeugd                  
meisjes  
jongens √ 
Senioren                  
vrouwen  
mannen  

 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}