Tickets
Shop

Daikin NK Inlineskaten Baan/Weg

21 aug, 2020 - 23 aug, 2020   Heerenveen / Wolvega

Op 21, 22 en 23 augustus vinden in Friesland de Daikin NK Inlineskaten Baan en Weg plaats. Op de piste bij Sportstad Heerenveen wordt de Daikin NK Baan verreden op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus. Vervolgens strijken de inlineskaters op zondag 23 augustus neer op de 400-meterbaan in Wolvega voor de Daikin NK Weg.

Tijdens de Daikin NK Inlineskaten Baan in Heerenveen vinden er leuke skeeleractiviteiten in en rondom Heerenveen plaats. Zo wordt er een pumptrackbaan aangelegd, is er een skeelerroute uitgezet en valt er een inlineskatefeestje te winnen. Alle informatie over deze side-events en de Daikin NK Inlineskaten Baan in Heerenveen is hier te vinden.

Coronamaatregelen
Vanwege de geldende coronamaatregelen heeft publiek geen toegang tot de wedstrijden op de piste bij Sportstad Heerenveen en het wegparcours in Wolvega. De Daikin NK Inlineskaten Baan op 21 en 22 augustus zijn wel te volgen via een livestream op schaatsen.nl/inlineskaten. Die voorziening is niet beschikbaar op 23 augustus. 


Deelnemerslijst

Inschrijving
Voor dit Daikin NK Inlineskaten Baan/Weg 2020 kunnen rijders uit de volgende categorieën vanaf nu hier inschrijven (= open inschrijving): Dames en Heren Senioren (DSA, DSJ en DJA, HSA, HSJ en HJA), Junioren B Dames en Heren (DJB en HJB) en Kadetten Meisjes en Jongens (DKA en HKA). Iedere deelnemer dient zich PER AFSTAND aan te melden, dit kan tot en met 14 augustus. Bijschrijving daarna is niet meer mogelijk.
Teams die aan de aflossing mee willen doen kunnen zich opgeven via skaten@knsb.nl o.v.v. naam team, naam sporters, beennummers, categorieën.

Deelnemers
Deelnemers moeten aan de volgende eisen voldoen:
- In het bezit van de Nederlandse nationaliteit, op verzoek moet een geldig ID getoond kunnen worden;
- In het bezit zijn van een geldige wedstrijdlicentie (discipline Inlineskaten geselecteerd in MijnKNSB/mijn wedstrijdgegevens). Met een daglicentie kan er NIET worden deelgenomen;
- Over een eigen startnummer beschikken bestaande uit rugnummer en twee beennummers, hetzij gesublimeerd, hetzij een door de KNSB verstrekte losse nummerset;
- In het bezit zijn van een EIGEN transponder, men mag niet met een transponder van een andere rijder deelnemen;
- Een huurtransponder wordt alleen verstrekt als TIJDENS het kampioenschap blijkt dat de eigen transponder is uitgevallen.

Begeleiders
Per deelnemer mag er maximaal 1 persoon per dag worden aangemeld (geen uitzondering van kinderen onder 12 jaar). Hier vallen ook sporttechnische begeleiders onder. Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Niet aangemeld = geen toegang.

Aanmelden kan tot 19 augustus. Na controle van de KNSB ontvang je uiterlijk op 20 augustus een bevestigingsmail voor toegang bij het Daikin NK Inlineskaten baan/weg.

Houd Schaatsen.nl in de gaten voor de laatste updates.


Live

De Daikin NK Inlineskaten Baan zijn op 21 en 22 augustus te volgen via een livestream op schaatsen.nl/inlineskaten