Tickets
Shop

NK Jeugdmarathon

za 8 feb - za 8 feb
Marker Hoorn

Het NK Jeugdmarathon wordt dit jaar verreden in Hoorn voorafgaande aan KPN Marathon Cup 12 - Sjoerd Huisman bokaal. Tevens wordt deze dag ook het NK G-Schaatsen verreden. De deelnemers hebben zich door middel van voorrondes op verschillende ijsbanen weten te plaatsen voor het NK Jeugdmarathon. De Junioren C, B en A strijden om de Nederlandse titels en voor de pupillen A en B is deze wedstrijd een nationale finalewedstrijd.  

Alle winnaars van vorig jaar vind je hier!

Om 11:00 uur beginnen de pupillen aan hun serie, om 12.35 betreden de Junioren C het ijs en daarna volgt de finale van de pupillen. Om 14.25 strijden de Junioren A om de Nederlandse titels gevolgd door de Junioren B. En om 17:00 is het de beurt aan de G-schaatsers. 

Alle wedstrijden zijn de hele dag te volgen via livemarathon.schaatsen.nl en vanaf 12.30 uur worden de wedstrijden uitgezonden via de livestream op schaatsen.nl/marathon en op Facebook. Op deze facebookpagina vind je ook al het nieuws, video’s, foto’s en flyers vooraf, tijdens en na de wedstrijd.


Programma

10.00 uur Aanvang 
11.00 uur Meisjes & Jongens Pupillen B Series
11.35 uur Meisjes & Jongens Pupillen A Series
12.35 uur Meisjes & Jongens Junioren C
13.15 uur Meisjes & Jongens Pupillen A en B Finales 
13.55 uur Huldigingen
14.25 uur Dames & Heren Junioren A
15.50 uur Dames & Heren Junioren B
16.35 uur Huldigingen
17.00 uur G-schaatsers
17.15 uur Huldiging
17.45 uur Marathon Cup


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}