Op de vijftiende editie van de KNSB International Invitation Cup in Heerenveen zijn normaliter de eerste wereldbekertickets verdeeld onder de Nederlandse shorttrackers, maar nu de World Cups in 2020 niet doorgaan en de Invitation Cup in oktober op het laatste moment werd afgelast, is de Invitation Cup 2 vooral de eerste internationale krachtmeting sinds februari.

Naast onze eigen Nederlandse shorttracktoppers zijn er teams uit Frankrijk, België, Polen, Rusland en Hongarije uitgenodigd. 

Pers
Vanwege de coronamaatregelen is het aantal werkplekken voor verslaggevers en fotografen in Thialf beperkt. Het aanvragen van een accreditatie is verplicht. Dat kun je doen via een e-mail aan c.mureau@knsb.nl. Deadline: maandag 30 november 2020. Als je aanvraag wordt gehonoreerd, ontvang je uiterlijk woensdag 1 december een bevestigingsmail met daarin ook onze (corona)spelregels voor deze KNSB International Invitation Cup.