Tickets
Shop

OMNI-skaters toertocht 2019

zo 25 aug - zo 25 aug
Marker Alphen aan den Rijn

Skaten door het Groene Hart
Een heerlijk rondje skaten langs de allermooiste plekjes in de Randstad? Ga naar Alphen aan den Rijn! Op zondag 25 augustus kan iedereen die goed kan skaten deelnemen aan de landelijke skatetoertocht die de Alphense skatevereniging OMNI Skaters organiseert. OMNI Skaters zet alles in het werk om de deelnemers te laten genieten van een zorgeloze skatetocht. De routes gaan over gladde, verkeersluwe wegen onder begeleiding van fietsers en blokkers.

Pelotonstochten
Beide pelotonstochten van 60 en 120 kilometer gaan dwars door het Zuid-Hollandse landschap langs mooie waterpartijen, het Groene Hart, naar de duinen, langs de zee en weer terug via de ringvaart. Er wordt gereden in een groep, met onderweg stops van ongeveer 15 minuten. Voor eten, drinken en versnaperingen wordt gezorgd. De pelotons worden begeleid door motoren, fietsers en skatebegeleiders.

Inschrijven vanaf 08.30 uur
Start 60 en 120 km pelotonstocht om 09.30 uur

Kosten voor deelname bedragen 8 euro.

Startplaats
Accommodatie v.v. Alphia
Sportlaan 7
2406 LD Alphen aan den Rijn.
Kleed-, douche- en toiletgelegenheid is beschikbaar.
Info: 06-12320260 / annekez.22@gmail.com

Voorinschrijving
Voorinschrijving is niet mogelijk. Wel kun je terecht op de Facebook-pagina skeelertoerrijders en de Facebook-pagina van OMNI-skaters zodat je op de hoogte wordt gehouden over de laatste stand van zaken rondom de toertocht.

Voorwaarden
Bij deelname aan de tocht wordt het dragen van volledige bescherming (helm, pols-, knie- en elleboogbeschermers) sterk aanbevolen. Indien hieraan niet wordt voldaan heeft de vereniging het recht om het eventuele extra eigen risico van 1500 euro niet uit te keren. Het dragen van een helm is onder alle omstandigheden verplicht. Een helm kun je ter plekke huren. Skaters worden geacht voldoende skatevaardig te zijn om te kunnen skaten op de openbare weg. Voor ingeschreven deelnemers is de KNSB ongevallenverzekering van toepassing.

Slecht weer…
Bij slecht bestaat de kans dat in verband met de veiligheid de toertochten worden afgelast. Als het evenement wordt afgelast, dat staat dit een dag van tevoren op de website van OMNI-skaters en op Facebook.

Klik hier voor actuele detailinformatie.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}