Tickets
Shop

Junior Europa Cup finale

vr 22 mrt - zo 24 mrt
Marker Rostock, GER

Vrijdag tot en met zondag komen de shorttrackers (junioren C & D en senioren) in actie tijdens de Junior Europa Cup finale in Rostock. De A- en B-junioren rijden in Rostock de ISU Challenge Series. Deze wedstrijd is de finale van de Star Class Competitie en de Danubia Cup en is tevens het onofficiële EK voor junioren. In Europa bestaan twee internationale competities voor jonge shorttrackers: een voor West-Europa (de Star Class Competitie waar Nederland aan meedoet) en een voor Oost-Europa (Danubia Cup). De top 8-rijders per leeftijdscategorie worden uitgenodigd voor de Junior Europa Cup Finale (maximaal drie rijders per land).


Live

Het toernooi is te volgen via deze livestream.


Uitslagen

Klik hier voor alle startlijsten en uitslagen van de Europa Cup finale.

Alle startlijsten en uitslagen van de ISU Challenge Series vind je hier.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}