Tickets
Shop

KPN Grand Prix 6 Finale - Sea Ice Classic

24 feb, 2019  Luleå (SWE)

Ploegleidersbijeenkomst en inschrijving
Deelnemers dienen allen de startlijst te tekenen (of hun ploegleider dat te laten doen) enkel voorafgaande aan KPN Grand Prix 4. Wijzigingen (aanmeldingen of afmeldingen) ten aanzien van volgende wedstrijden dienen per e-mail doorgegeven te worden aan B.vanSmeden@knsb.nl Dit is mogelijk tot 30 minuten voor de start.

Ploegleidersbijeenkomst voor alle KPN Grand Prix wedstrijden te Luleå zal plaatsvinden op woensdag 23 januari om 16.00 uur in de tent op de kade bij start/finish. Briefing zal t.z.t. hier verschijnen evenals in de ploegleiders WhatsAppgroepen.

Nieuws
Wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via de 'uitzending' op schaatsen.nl/marathon met het liveblog, livebeelden en het verslag van de wedstrijdspeaker. Doorkomsten en tussentijds de wedstrijd te volgen via livemarathon.nl.

Rondom wedstrijden nieuws, uitslagen en verslagen op zowel schaatsen.nl/marathon en via social media bijvoorbeeld de Facebookpagina's van Meer marathon en Schaatsen Luleå.

Andere wedstrijden in Luleå
KPN Grand Prix 4
KPN Grand Prix 5

Programma

09.00 - 13.00 uur: Heren - 150 km
09.05 - 12.00 uur: Dames - 100 km

Puntentelling wedstrijd: 35,1 en aflopend