Tickets
Shop

Challenge Cup & NK Kunstrijden

do 21 feb - zo 24 feb
Marker Den Haag

🇬🇧 Visit the English website here.
🇬🇧 Bezoek de Engelse website hier

De Uithof in Den Haag is van 21 tot en met 24 februari 2019 het toneel voor de Challenge Cup en het Nederlands kampioenschap kunstrijden. De Challenge Cup is een wedstrijd waarin jonge, aanstormende talenten in de leeftijd van 10 jaar tot de senioren de kans krijgen zich op mondiaal niveau te meten met hun mede atleten.

Voor de Nederlandse deelnemers staan ook de nationale titels op het spel. De beste Nederlander in iedere categorie wordt Nederlands kampioen. Daarnaast dient de wedstrijd als voorbereiding en laatste kwalificatie voor de internationale toprijders op de wereldkampioenschappen (vier weken later in Saitama City, Japan - 22 t/m 24 maart) en de wereldkampioenschappen voor junioren (twee weken later in Zagreb, Kroatië - 9 en 10 maart).

De Challenge Cup is en blijft een zeer gewaardeerde internationale kunstrijtoernooi. De Challenge Cup past goed in de ambitie om het Nederlandse kunstrijden op olympisch niveau te krijgen en tegelijkertijd de sport onder een groot Nederlands en internationaal publiek onder de aandacht te brengen.

Help jij mee om de Challenge Cup tot een succes te maken? We zijn nog op zoek naar kinderen die als sweepers en huldigingstoppers willen helpen! Meld je hier aan


Locatie

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Google Maps openen

Hotel & Transport

Live

Tijdens het evenement zijn de wedstrijden te volgen via deze livestream.


Startlijsten & uitslagen

Klik hier voor alle startlijsten en uitslagen.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}