Tickets

Trachitol Trophy finale

zo 24 nov - zo 24 nov
Marker Groningen

Met de Trachitol Trophy wordt het marathonschaatsen opnieuw op de kaart gezet. De razend spannende marathon wordt verreden over vier dagen met vernieuwende elementen voor rijders en publiek.

Zo is de eerste wedstrijd korter dan gewoonlijk en de laatste wedstrijd langer dan normaal. De winnaar van de Trachitol Trophy is de rijder die over de vier wedstrijddagen het beste gepresteerd heeft in het klassement. De leider van het klassement rijdt de marathonwedstrijd in het pijlenpak van Trachitol. Er is een aparte divisie voor heren, dames en beloften.

Naast het algemene klassement kunnen rijders punten verdienen voor het puntenklassement. Iedere dag zijn er drie sprints die meetellen voor het puntenklassement. De leider van het sprintklassement mag het Trachitol-tablettenpak aantrekken.

Voor meer informatie, klik hier.


Programma

  Start Afstand
Topdivisie Dames 14:45 uur 100r
Topdivisie Heren 16:15 uur 150r
Beloften Heren 17:45 uur 120r

Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}