Tickets
Shop

Rabo Holland Cup 2 / Eindhoven Trofee

za 23 nov - zo 24 nov
Marker Eindhoven
De Eindhoven Trofee is een jaarlijks terugkerend mannentoernooi over 500, 3000, 1500 en 5000 meter. Deze minivierkamp over twee dagen staat sinds 1976 op de wedstrijdkalender en wordt gehouden in het ijssportcentrum in Eindhoven.

Inschrijving
Geselecteerde deelnemers kunnen zich tot 19 november 20.00 uur hier inschrijven.

Wat is de Rabo Holland Cup?
De Rabo Holland Cup is een jaarlijks terugkerende serie schaatswedstrijden die wordt georganiseerd door de KNSB. De wedstrijdreeks, die dit seizoen voor de tiende keer plaats vindt, bestaat uit meerdere wedstrijden verspreid over de maanden oktober tot en met maart. Vanaf seizoen 2018-2019 is Rabobank naamgevend hoofdsponsor.

De opzet is vergelijkbaar met die van de ISU World Cup. Per Rabo Holland Cup kan een schaatser punten verdienen en aan het eind van de cyclus is de winnaar die schaatser die in het eindklassement bovenaan staat (zie puntentelling).

In veel gevallen maakt de Rabo Holland Cup deel uit van een van de schaatsklassiekers, zoals de Kraantje Lek Trofee, de Eindhoven Cup, de Gruno Bokaal. Bij deze klassiekers tellen maar bepaalde afstanden mee voor de Holland Cup. Daarnaast hebben veel Rabo Holland Cups en klassiekers een tweede belang: het kunnen verdienen van startbewijzen voor de Nederlandse kampioenschappen.

De Rabo Holland Cup is voor junioren A en ouder. Bekijk hier de promo van de Rabo Holland Cup 2.

Inschrijving
Geselecteerde deelnemers kunnen zich tot 19 november 20.00 uur hier inschrijven.


Uitslagen

Klik hier om de uitslagen te bekijken.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}