Tickets
Shop

KPN Grand Prix 2

ma 28 jan - ma 28 jan
Marker Weissensee

Inschrijving, materiaalcontrole en ploegleidersbijeenkomst
Deelnemers zijn reeds voor alle wedstrijden aangemeld voorafgaande KPN Grand Prix 1, enkel wijzigingen (aanmeldingen of afmeldingen) ten aanzien van volgende wedstrijden dienen per email doorgegeven te worden h.hoogeveen@knsb.nl. Dit is mogelijk tot 30 minuten voor de start.

Ploegleidersbijeenkomst voor deze wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 27 januari om 16.00 uur in Weissensee huis (adres: Techendorf 78, 9762 Techendorf). Per ploeg 1 persoon.

Nieuws
Rondom wedstrijden nieuws, uitslagen en verslagen op zowel schaatsen.nl/marathon en weissensee.nl maar ook de Facebookpagina's van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, Meer marathon en schaatsen.nl.

Via #meermarathon en #AEW19 is alles te vinden op social media.

Andere wedstrijden op de Weissensee
KPN Grand Prix 1 - Aart Koopmans Memorial
KPN ONK Marathon
KPN Grand Prix 3 - Alternatieve Elfstedentocht Weissensee


Programma

Nieuwe starttijd: 10.45 - 11.55 uur: Dames - 40 km
13.00 - 14.30 uur: Heren - 60 km


Live

Wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via de 'uitzending' op schaatsen.nl/marathon met het liveblog en livebeelden van de webcam met het verslag van de wedstrijdspeaker. Doorkomsten en tussentijds de wedstrijd te volgen via livemarathon.nl.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}