Tickets
Shop

KPN Grand Prix 1 - Aart Koopmans Memorial

24 jan, 2019  Weissensee

Inschrijving, materiaalcontrole en ploegleidersbijeenkomst
Deelnemers dienen hun materiaal (ijzers) te laten controleren (of hun ploegleider dat te laten doen) enkel voorafgaande aan KPN Grand Prix 1 – Aart Koopmans Memorial.

Deelnemers dienen allen de startlijst te tekenen (of hun ploegleider dat te laten doen) enkel voorafgaande aan KPN Grand Prix 1 – Aart Koopmans Memorial. Wijzigingen (aanmeldingen of afmeldingen) ten aanzien van volgende wedstrijden dienen per e-mail doorgegeven te worden h.hoogeveen@knsb.nl. Dit is mogelijk tot 30 minuten voor de start.

Ploegleidersbijeenkomst voor deze wedstrijd zal plaatsvinden op woensdag 23 januari om 16.00 uur in Weissensee huis (adres: Techendorf 78, 9762 Techendorf). Per ploeg 1 persoon.

Nieuws
Rondom wedstrijden nieuws, uitslagen en verslagen op zowel schaatsen.nl/marathon en weissensee.nl maar ook de Facebookpagina's van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, Meer marathon en schaatsen.nl.

Via #meermarathon en #AEW19 is alles te vinden op social media.

Andere wedstrijden op de Weissensee
KPN ONK Marathon
KPN Grand Prix 2
KPN Grand Prix 3 - Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

 

Programma

Let op: aanvangstijden zijn aangepast!
10.00 - 11.45 uur: Dames - 60 km

13.00 - 15.00 uur: Heren - 80 km


Live

Wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via de 'uitzending' op schaatsen.nl/marathon met het liveblog en livebeelden van de webcam met het verslag van de wedstrijdspeaker. Doorkomsten en tussentijds de wedstrijd te volgen via livemarathon.nl.