Tickets
Shop

KPN Grand Prix 1 - Aart Koopmans Memorial

do 24 jan - do 24 jan
Marker Weissensee

Inschrijving, materiaalcontrole en ploegleidersbijeenkomst
Deelnemers dienen hun materiaal (ijzers) te laten controleren (of hun ploegleider dat te laten doen) enkel voorafgaande aan KPN Grand Prix 1 – Aart Koopmans Memorial.

Deelnemers dienen allen de startlijst te tekenen (of hun ploegleider dat te laten doen) enkel voorafgaande aan KPN Grand Prix 1 – Aart Koopmans Memorial. Wijzigingen (aanmeldingen of afmeldingen) ten aanzien van volgende wedstrijden dienen per e-mail doorgegeven te worden h.hoogeveen@knsb.nl. Dit is mogelijk tot 30 minuten voor de start.

Ploegleidersbijeenkomst voor deze wedstrijd zal plaatsvinden op woensdag 23 januari om 16.00 uur in Weissensee huis (adres: Techendorf 78, 9762 Techendorf). Per ploeg 1 persoon.

Nieuws
Rondom wedstrijden nieuws, uitslagen en verslagen op zowel schaatsen.nl/marathon en weissensee.nl maar ook de Facebookpagina's van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, Meer marathon en schaatsen.nl.

Via #meermarathon en #AEW19 is alles te vinden op social media.

Andere wedstrijden op de Weissensee
KPN ONK Marathon
KPN Grand Prix 2
KPN Grand Prix 3 - Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

 


Programma

Let op: aanvangstijden zijn aangepast!
10.00 - 11.45 uur: Dames - 60 km

13.00 - 15.00 uur: Heren - 80 km


Live

Wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via de 'uitzending' op schaatsen.nl/marathon met het liveblog en livebeelden van de webcam met het verslag van de wedstrijdspeaker. Doorkomsten en tussentijds de wedstrijd te volgen via livemarathon.nl.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}