Tickets
Webshop

KPN Grand Prix 1 - Aart Koopmans Memorial

24 jan, 2019  Techendorf (AUT)

Programma
09.00 - 10.45 uur: Dames - 60 km

12.00 - 14.00 uur: Heren - 80 km

Inschrijving, materiaalcontrole en ploegleidersbijeenkomst
Deelnemers dienen hun materiaal (ijzers) te laten controleren (of hun ploegleider dat te laten doen) enkel voorafgaande aan KPN Grand Prix 1 – Aart Koopmans Memorial.

Deelnemers dienen allen de startlijst te tekenen (of hun ploegleider dat te laten doen) enkel voorafgaande aan KPN Grand Prix 1 – Aart Koopmans Memorial. Wijzigingen (aanmeldingen of afmeldingen) ten aanzien van volgende wedstrijden dienen per e-mail doorgegeven te worden h.hoogeveen@knsb.nl. Dit is mogelijk tot 30 minuten voor de start.

Ploegleidersbijeenkomst voor deze wedstrijd zal plaatsvinden op woensdag 23 januari 16:00 uur Weissensee huis (adres: Techendorf 78, 9762 Techendorf). Per ploeg 1 persoon.

Nieuws
Wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via de ‘uitzending’ op schaatsen.nl/marathon met de webblog, livebeelden en het verslag van de wedstrijdspeaker. Doorkomsten en tussentijds de wedstrijd te volgen via www.livemarathon.nl.

Rondom wedstrijden nieuws, uitslagen en verslagen op zowel schaatsen.nl/marathon en www.weissensee.nl maar ook de facebookpagina’s van de weissensee, meermarathon en schaatsen.nl.

Via #meermarathon en #AEW19 alles te vinden op social media.

Andere wedstrijden op de Weissensee
KPN ONK Marathon
KPN Grand Prix 2
KPN Grand Prix 3 Alternatieve Elfstedentocht Weissensee