🇳🇱 Na het succes van het WK Shorttrack in 2017 racen de Nederlandse shorttrackers opnieuw voor de ogen van het thuispubliek voorbij tijdens het EK Shorttrack in Dordrecht. Met uitzinnig publiek, show en entertainment rond de finale races, is het een uniek evenement op de internationale shorttrack kalender. 

Dordrecht is voor de vijfde keer gastheer van een aansprekend internationaal shorttrackevenement. In 2012, 2016 en 2017 was de stad gastheer van de World Cup en in 2015 werd het EK Shorttrack in de Sportboulevard gehouden.

🇬🇧 After the success of the World Championships Short Track in 2017, the Dutch athletes are back to perform in front of the home crowd during the European Championships Short Track in Dordrecht. With crowds going crazy, show and entertainment during the final races, this is a unique event on the international short track calendar.

Dordrecht is host of this appealing international short-track event for the fifth time. In 2012, 2016 and 2017 the city hosted several World Cups and another European Championship in 2015 making the city the Short Track City in The Netherlands.