Click here for the English version.

Nog nooit was het WK Inline-skaten in Nederland. Provincie Gelderland vormt het decor voor de strijd op wielen. In Heerde wordt van 1 tot en met 3 juli geracet op één van de snelste en mooiste pistes van heel de wereld. Het centrum van Arnhem vormt de arena voor de weg- en freestyle onderdelen van 5 tot en met 8 juli.

Zowel op de piste, op de weg als bij de Freestyle onderdelen gaan de wereldwijde kampioenen met elkaar dé strijd aan. Niet alleen de broers Ronald en Michel Mulder kijken uit naar het WK in eigen land, alle internationale rijders verheugen zich op de eerste week van juli.

Met uitzinnig publiek, entertainment rond de races en een afwisselend side events programma vormen deze gecombineerde WK's een uniek evenement op de internationale kalender.

Voor de website voor het WK Freestyle-skaten, klik hier.

Contact
Neem voor sponsoraanvragen, persverzoeken en algemene informatie contact op met organisator TIG Sports.

Partners