Tickets
Shop

NK Baan/Weg 2018

do 10 mei - za 12 mei
Marker Heerde

Het Gelderse Heerde is in mei en juli het decor van drie grote inlineskatewedstrijden. Het WK, van 1 tot en met 8 juli in samenwerking met Arnhem, wordt ongetwijfeld het hoogtepunt. De nationale en internationale toppers komen van 4 tot en met 6 mei al in Heerde langs voor de vijfde Europa Cup en van 10 tot en met 12 mei strijden Nederlands beste inlineskaters bij het NK om de nationale titels.

Het NK in Heerde geldt voor de nationale toppers als selectiewedstrijd voor het WK, dat voor het eerst in Nederland wordt verreden. Op 10 mei (Hemelvaartsdag) en 11 mei strijden ze om de nationale titels op de baan, die recent van een nieuwe toplaag is voorzien. Op het programma staan de 500 meter, de afvalkoers, 1000 meter en puntenafvalkoers. Op 12 mei rijden ze op het 400 meter lange wegparcours in Heerde de onderdelen one-lap (1 ronde), puntenkoers en 100 meter sprint. De entree is gratis.

Deelnemers
Alle geselecteerden ontvangen een persoonlijke uitnodiging per mail.
Indien geselecteerd kan men zich ook via deze link inschrijven.

Deelnemersinformatie
Het gebruik van barbecues en kookapparatuur is niet toegestaan in verband met de brandvergunning. Geen schade toebrengen aan de accommodatie en je standplek schoon achterlaten.

(Sport)fietsen mogen meegenomen worden naar de tent. Gelieve niet op het terrein te fietsen. Gebeurt dit wel dan wordt het hek gesloten en moeten de fietsen (op eigen risico) worden geparkeerd in de stalling.


Locatie


Kommerseweg 2a
8181 LZ Heerde

Google Maps openen

Programma

Donderdag 10 mei vanaf 12.00 uur
Vrijdag 11 mei vanaf 11.00 uur
Zaterdag 12 mei vanaf 10.00 uur


Live

Het toernooi is te volgen via deze livestream.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}