Tickets
Shop

International Invitation Cup

za 13 okt - zo 14 okt
Marker Heerenveen

Suzanne Schulting, Yara van Kerkhof en Sjinkie Knegt zijn al zeker van een plek voor World Cup 1 en 2 begin november in Noord-Amerika. Zij zijn startgerechtigd op de afstanden waar ze een individuele olympische medailles hebben behaald. De andere rijders zullen zich moeten bewijzen op de International Invitation Cup in Heerenveen.

De winnaar van een individuele afstand op de Invitation Cup plaatst zich voor de eerste twee wereldbekerwedstrijden. Overige deelnemers komen uit de nationale ploeg, met een mogelijke aanvulling van een rijder daarbuiten. De selectie voor de twee confrontaties in Azië geschied op basis van de resultaten in Calgary en Salt Lake City en aanwijsplekken.


Entree

Jeugd t/m 15 jaar            Gratis toegang (onder begeleiding van een volwassene)
Volwassene                       € 2,50 en hiervoor ontvang je een consumptiemunt die je kunt inleveren in het restaurant.

Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar aan de kassa van Thialf.


Uitslagen

Klik hier voor alle uitslagen.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}