Tickets
Webshop

KPN ONK Natuurijs

27 jan, 2018  Weissensee (AUT)

De dag voor de wedstrijd zal om 16.00 een ploegleidersbijeenkomst zijn op de reguliere plek bij het Weissensee huis, Techendorf 78, 9762 Techendorf. De briefing zal ook gemaild worden aan rijders/ploegleiders.

Deelnemers dienen allen de startlijst te tekenen (of hun ploegleider dat te laten doen) enkel voorafgaande aan het KPN ONK wanneer de deelnemers alle wedstrijden rijden. Wijzigingen (aanmeldingen of afmeldingen) dienen per e-mail doorgegeven te worden h.hoogeveen@knsb.nl en/of w.hut@knsb.nl. Dit is mogelijk tot 30 minuten voor de start.

Programma
09.00 uur: Dames - 80km
12.00 uur: Heren - 100km

Liveblog en nieuws
Het laatste nieuws over de wedstrijden op de Weissensee is terug te vinden op de Facebook-pagina's van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee en Marathonschaatsen. Op schaatsen.nl/marathon zullen de evenementen via een webcam en liveblog te volgen zijn.

Andere wedstrijden op de Weissensee
KPN Grand Prix 1 - Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (31 januari)
KPN Grand Prix 2 - Aart Koopmans Memorial (3 februari)


Deelnemerslijst


Programma

09.00 uur: Dames - 80km
12.00 uur: Heren - 100km