Bekijk hier de internationale pagina met alle officiële documenten.

De finale! Wie gaat er dit jaar vandoor met de ISU World Cup op de verschillende afstanden? Jij kan er bij zijn. 11 t/m 13 maart is het zo ver, de beslissing in het ISU World Cup seizoen 2015/2016. Is jouw favoriet nog in de race voor de titel?

De ISU World Cup Finale in Heerenveen staat niet alleen in het teken van de afsluiting van het seizoen. Ook nemen de volgende schaatsers dit weekend afscheid. Zaterdag nemen Wouter olde Heuvel, Diane Valkenburg en Bob de Jong afscheid van de schaatssport en zondag Margot Boer en Stefan Groothuis.

Ticketprijzen

Voor een staanplaats betaal je slechts 25 euro per dag en voor kinderen €17,50. Wil je liever zitten? Dat kan voor 35 euro voor volwassenen en 25 euro voor kinderen.

Voor rolstoelen is er een aparte plaats, deze is ook 25 euro per dag. Een Passe Partout is voor kinderen €35 en een volwassene 50 euro. Alle prijzen zijn incl. 6% btw, excl. servicekosten van €2,50 per ticket.

Bereikbaarheid

Thialf is goed te bereiken zowel met de auto, het openbaar vervoer als met de fiets.
Trein
Als je met de trein reist, moet je uitstappen bij station Heerenveen en vanaf dit station gaan er pendelbussen naar het ijsstadion. Een retourtje voor deze bus kost twee euro en kan worden gekocht bij de buschauffeur. Voor meer informatie kijk op www.qbuzz.nl/friesland
Auto
Als je met de auto gaat, kijk dan voor de route op www.thialf.nl/route

KPN CLUBHUIS
Voor de bezoeker valt bij aankomst direct het KPN Clubhuis op voor Thialf. Dat is het huis voor alle #schaatsfans. Het is een primeur deze winter dat het KPN Clubhuis niet alleen bij de KPN NK’s een plek vol activiteiten en entertainment biedt, maar ook bij de internationale wedstrijden. 

Er staan voorbeschouwingen, huldigingen en interviewsessies gepland in het KPN Clubhuis, net als optredens van verschillende artiesten.

Het KPN Clubhuis is elke dag anderhalf uur voor de start geopend en je kan er tot anderhalf uur na het einde van het wedstrijdprogramma nog terecht voor handtekeningensessies, diverse spellen, kinderpersconferentie en meer.