Dagelijks is Thialf één uur voorafgaande aan de eerste wedstrijden open voor de ontvangst van de bezoekers van de wedstrijden.

Tickets voor de ISU World Cup zijn zowel online te koop, als aan de kassa van Thialf (ook tijdens het eventweekend, zolang de voorraad strekt). Er zijn last-minute een beperkt aantal extra zitplaatsen beschikbaar gekomen in Vak E (hoofdtribune) en vak K.

Dag vol topsport in Heerenveen
Beleef a.s. zaterdag 10 december een dag vol topsport in Heerenveen! Met in de middag de ISU World Cup in het vernieuwde Thialf en om 19.45 uur de aftrap van sc Heerenveen – Excelsior in het Abe Lenstra Stadion. Combitickets voor het schaatsen en voetbal zijn online te koop voor €25,-.  Na aankoop van je ticket ontvang je een promotiecode, waarmee je jouw ticket voor sc Heerenveen – Excelsior gratis kunt downloaden in de webshop van sc Heerenveen

Thialf schaatsfan arrangement
Geniet deze winter van de (inter)nationale schaatswedstrijden in combinatie met een ontspannen overnachting in Van der Valk Hotel Sneek. Er is een speciaal arrangement opgesteld, inclusief één wedstrijdticket, een overnachting in een comfortkamer, een uitgebreid ontbijtbuffet, een kop ertwensoep met roggebrood en spek en een gratis parkeerplaats bij het hotel. Meer informatie over dit arrangement vind je op hotelsneek.nl/arrangementen

Route en bereikbaarheid
Thialf gevestigd in Heerenveen is gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en voor de echte Friezen: op de fiets! Parkeren op één van de parkeerplaatsen direct rondom het stadion is mogelijk, tegen een vergoeding van €5,- per auto (cash af te rekenen). Klik hier voor een actuele routebeschrijving. 

Kom je met het openbaar vervoer?

Thialf is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Treinen stoppen ten alle tijden bij het station van Heerenveen en vanaf de bijgelegen bushalte kun je Thialf bereiken door verschillende te nemen. Er stopt een bus vóór Thialf en er stopt een bus op loopafstand van Thialf, aan de Marktweg. Voor actuele tijden check 9292.nl.

Bereikbaarheid Thialf op 11 december vanaf busstation Heerenveen
Op zondag 11 december aanstaande kunt u vanaf het busstation Heerenveen Thialf bereiken met lijn 115 van Arriva. De eerste bus rijdt normaal gesproken om 9.41 uur vanaf het busstation Heerenveen, echter op 11 december aanstaande zet Arriva extra bussen in vanaf 8.30 uur. Deze bussen vertrekken ook vanaf het busstation. Daarnaast worden gedurende de dag tot einde van het evenement, naast de reguliere bus, extra bussen ingezet zodat er elk kwartier een bus van en naar het Thialf rijdt. Op alle reguliere en extra bussen is het gewoon mogelijk om met de OV-chipkaart te betalen. Daarnaast is er een ritkaart te koop bij de buschauffeur.

Deelnemersinformatie
Op de downloadpagina zijn de actuele wedstrijdschema’s, het announcement, het trainingsschema, een overzicht van de OC-samenstelling en de informatie omtrent Jury & Officials te downloaden.