Strijd om nationale titels in Amsterdam

In het eerste weekend van het nieuwe jaar wordt in Amsterdam gestreden om de nationale shorttracktitels. 

Het KPN NK Shorttrack is een belangrijk testmoment in aanloop naar het EK eind januari in Sochi en de ISU World Cup Shorttrack in Dordrecht (12-14 februari). 

Voor het eerst worden de KPN NK Shorttrack en de KPN NK Marathon op dezelfde locatie georganiseerd. Schaatsliefhebbers kunnen op zondag 3 januari genieten van zowel shorttrack als marathonschaatsen op topniveau.

Tickets

Kaarten voor het KPN NK Shorttrack zijn online te bestellen via Schaatsen.nl en tijdens het toernooi aan de kassa. Toegang op toernooidagen is €8,00 incl. servicekosten. Op zondag 3 januari is het mogelijk om zowel het KPN NK Shorttrack als het KPN NK Marathon te bezoeken met één ticket.

Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt 50% korting, i.p.v. €5,50 betaal je voor een ticket €2,75 + servicekosten. Voor kinderen tot 4 jaar is de entree gratis.

Bereikbaarheid

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van parkeerplaatsen, wordt bezoekers geadviseerd met het openbaar vervoer of de fiets naar het NK te komen. Trein, tram en bus stoppen op loopafstand van de ijsbaan.

Plan je reis via www.9292.nl.

Op het parkeerterrein aan de Radioweg voor de ingang van de Jaap Eden IJsbaan betaal je € 0,10 euro per uur met een maximum van 4 uur van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur.

Let op! Zondag 3 januari wordt extra verkeersdrukte rondom de Jaap Eden IJsbaan verwacht vanwege het KPN NK Shorttrack en het KPN NK Marathon. Parkeren is deze dag niet mogelijk op de parkeerplaats voor de Jaap Eden IJsbaan. Bezoekers wordt geadviseerd om te parkeren op het Science Park. Op zondag is parkeren hier gratis. Vanaf het Science Park is het tien minuten wandelen naar de Jaap Eden IJsbaan.

Adres:

Jaap Edenbaan
Radioweg 64
1098 NJ Amsterdam