Tickets
Shop
Nieuws 25 okt 2015

Verkoop tickets langebaanwedstrijden gestart

Wil je dit seizoen je schaatshelden weer aanmoedigen? Dan kan je vanaf nu je tickets kopen, want de kaarten voor de vijf grote langebaanevenementen in Nederland zijn in de verkoop gegaan.

De eerste wedstrijd op de evenementenkalender is dit jaar niet de KPN NK Afstanden, maar de KNSB Cup (Selectie ISU World Cup) van 30 oktober tot en met 1 november in Enschede. Hier moeten de rijders zich kwalificeren voor de eerste vier World Cups.

In dat blok van vier World Cups is de vierde in Nederland en daarom verplaatsen de schaatsers zich half december naar Thialf voor de ISU World Cup 4 (11–13 december). Daarna volgt er weer een Nederlands feestje tussen Oud en Nieuw met de KPN NK Afstanden & Mass Start (27–29 december).

In het nieuwe jaar volgen in Heerenveen ook nog de KPN NK Allround & Sprint (22–24 januari) en het seizoensslot: de ISU World Cup Finale (11–13 maart).

Voor al deze evenementen zijn tickets beschikbaar. Voor een overzicht van alle tickets en bestellen kan je terecht op de ticketpagina.

Wil je als schaatsfan altijd als eerste op de hoogte zijn van de kaartverkoop en profiteren van exclusieve acties? Abonneer je dan op onze actiemailing via schaatsen.nl/schaatsfan.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan