Tickets
Shop
Schaatsers op social 09 apr 2024

Schaatsers op social: 'Een onbewoond eiland', bijzondere figuranten en terug in Thialf

April, de maand van de vakanties in tropische oorden en de eerste trainingen. Merijn Scheperkamp is met zijn vriendin op 'een onbewoond eiland', Musical De Tocht kent bijzondere figuranten, Suzanne Schulting is na haar operatie even terug in Thialf en Anni Friesinger - Postma staat weer op het ijs.

Foto : Instagram Merijn Scheperkamp/Brit Qualm

Veel schaatsers zijn nog op vakantie en van die kiekjes krijgen we niet snel genoeg. Merijn Scheperkamp en marathonschaatsster Brit Qualm zijn op de Filipijnen. 

Tim Prins verkende Dubai.

In het Spaanse Calpe was naast de toeristische uitjes ook tijd om te trainen voor Maaike Verweij.

Het schaatskoppel Jade Groenewoud en Sijmen Egberts verbleef in Lissabon.

Ook in Portugal waren enkele Nederlandse inlineskaters, voor de Europacup in Lagos. Na een paar pittige wedstrijddagen was er tijd om te genieten van het mooie land.

Hoewel de enkel van Suzanne Schulting na haar operatie nog in het gips zit, is ze alweer in Thialf te vinden voor een beetje krachttraining. 

KLM presenteerde de Flight Academy Class, met als middelpunt Thomas Krol, die zijn 'tweede droom' wil najagen.

Robin Groot was met haar nieuwe ploeggenote Michelle de Jong aan het shoppen.

Musical De Tocht had twee bijzondere figuranten. Een unieke ervaring voor de vrouwen, die beiden na 1997 geboren zijn. Zouden ze ooit nog aan eentje deel kunnen nemen?

Afgelopen weekend stond Anni Friesinger-Postma weer op het ijs. Niet om zo snel mogelijk de 400-meterbaan rond te gaan, maar voor een ijshockeytoernooi met haar dochter.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan