Tickets
Shop
Nieuws 01 jun 2023

Ga de uitdaging aan met een nieuwe Maandchallenge in GoSkate

Het is vandaag weer de eerste van de maand en dus tijd voor een nieuwe Maandchallenge in de GoSkate app. De challenge van juni vind je op de Challengespagina in de GoSkate app.

Tijdens deze Maandchallenge focussen wij ons niet op het skeeleren van zoveel mogelijk kilometers. Maar deze maand dagen wij je uit om minimaal 8 keer te gaan skeeleren. Het maakt niet uit hoeveel je skeelert, als je maar lekker in beweging komt. Ga jij deze uitdaging aan? De challenge luidt als volgt:

"Ga in juni minimaal 8 keer skeeleren met de GoSkate app en maak kans op een gevulde skatetas!"

Hoe kan ik meedoen?
De Maandchallenge loopt via de Challenges pagina in de GoSkate app. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store of Play Store. Om mee te doen moet je jezelf eerst even aanmelden voor de challenge: 

  • Open de ‘Challenges’ pagina in de app;
  • Klik op de ‘Maandchallenge juni 2023;
  • Kies vervolgens voor ‘Join challenge’ om mee te doen;
  • Selecteer jouw doel en kies vervolgens voor de gratis variant.
  • Je doet nu mee met de Maandchallenge van mei. Tijd om te skeeleren! Ready? Set. GoSkate!

Edwin is skater van de maand mei
De winnaar van de Maandchallenge van mei is skater Edwin. Hij heeft een skeelerend moerenmannetje gewonnen! Edwin heeft tijdens de challenge 380,2 kilometer afgelegd, 20 uur op de skeelers gestaan en dit heeft hij gedaan in 8 sessies. Dat is gemiddeld 47,5 kilometer per sessie! Totaal deden er 189 skaters mee aan de Maandchallenge van mei.

 Wil jij net als Edwin meedoen met uitdagende GoSkate challenges? Download de app gratis in de App Store of Play Store. Meer informatie over GoSkate vind je op www.go-skate.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan