Tickets
Shop
Go Skate 19 apr 2023

Skeeleren met de GoSkate app

Het weer wordt beter en deze week schijnt de zon tussen de wolken door. Prachtig weer om er lekker op uit te trekken op de skates. Tijdens het skeeleren ben je lekker in de buitenlucht. Frisse lucht, de zon op je gezicht, mooie omgeving. Wat wil je nog meer?

Begin dit jaar met het bijhouden van je afstand en stel een doel voor jezelf. Skeeleren kan heel uitdagend zijn. Probeer je grenzen te verleggen en ga steeds iets verder skeeleren. Het bijhouden van het aantal kilometers dat je aflegt kan heel makkelijk via de GoSkate app.

Hoe kan ik mijn afstand bijhouden?
De GoSkate app houd je afstand bij middels de GPS op je telefoon. Daarom moet je in de GoSkate app je sessie starten. De GPS wordt dan actief en zo kunnen wij je afstand en route bijhouden in de app. Bekijk onderstaande uitlegvideo voor meer informatie over het starten van een skatesessie.

Waar vind ik een goede route?
Middels de GoSkate app kun je ook heel eenvoudig een nieuwe route opzoeken. Zo staan er al 8.000 routes in de GoSkate app. Voor ieder is er wel een goede en uitdagende route te vinden. De routes vind je heel makkelijk via onderstaande stappen.

  • Open de GoSkate app en klik op de oranje knop;
  • Start de skatefunctie door op het skate-icoon te klikken;
  • Klik vervolgens op het kaart-icoon links naast de startknop;
  • Ga naar de filter optie rechts bovenin en kies je filters;
  • Nu zie je alle routes die geschikt zijn voor jou!

Nog niet bij het startpunt van de route? Je kunt via de app ook heel eenvoudig een routebeschrijving laden naar de start van de skateroute.

Ik zoek extra uitdaging
Wil je meer uitdaging hebben tijdens het skeeleren? Doe dan mee aan leuke en uitdagende challenges in de GoSkate app. Je kunt jezelf aanmelden via de Challengespagina voor verschillende challenges. Zo vind je elke maand een nieuwe Maandchallenge in de app en maak je daarbij ook nog eens kans op geweldige prijzen.

Je kunt de app gratis downloaden in de App Store en Play Store. Meer informatie over GoSkate vind je op www.go-skate.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan