Tickets
Shop
Inlineskaten 13 jun 2022

Tweede Nationale SKATE4daagse van start!

Nederland verandert de komende dagen misschien wel in een rollende natie, want de SKATE4daagse is onderweg. Iedereen kan op eigen initiatief van 13 tot en met 19 juni de weg op om vier keer te skaten. Daarnaast is het mogelijk om je aan te sluiten bij één van de achttien verenigingen die deze week clinics en andere speciale activiteiten organiseren.

Skeeleren heeft tijdens de coronapandemie een enorme impuls gekregen in ons land. Velen ontdekten hoe je deze sport laagdrempelig en met veel plezier actief kunt uitoefenen terwijl je volop geniet van je eigen omgeving. Jurre Trouw, manager Sportparticipatie KNSB, heeft nog enkele adviezen: “In de GoSkate-app vind je ruim vijfduizend fraaie skateroutes. Volop keuze dus. Ga goed voorbereid op pad en skate veilig. Zet een helm op en trek beschermers aan voor pols, knie en elleboog. Wil je het echt goed doen, neem dan les bij een vereniging of check de tips en tricks van Learn to Skate.”

Om deel te nemen aan de SKATE4daagse registreer je je in de gratis GoSkate-app. Hierin houd je jouw route en kilometers bij. Je kunt kiezen uit routes van 5 tot 50 kilometer per dag. Meedoen is kosteloos. Wil je méér, dan zijn er pakketten met een medaille voor het voltooien van de vier afstanden en een uniek SKATE4daagse 2022 T-shirt.

 
Meer informatie over de KNSB Nationale SKATE4daagse vind je op skate4daagse.nl. Alles over de GoSkate-app vind je op Go-skate.nl. De app download je via de AppStore of PlayStore. GoSkate is de opvolger van de Sprint-app, die al door ruim 30.000 mensen is gedownload.
 
Wil je je aansluiten bij een schaats- of inlineskatevereniging tijdens de SKATE4daagse? Kijk dan op skate4daagse.nl welke verenigingen er mee doen.
 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan