Tickets
Shop
Schaatsers op social 18 jan 2022

Schaatsers op social: op naar de Spelen en wintersporten op skates

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

Laten we beginnen met de EK Kunstrijden in Talinn, waar de Nederlandse paarrijders en de ijsdansers niet heel tevreden naar terugkijken.

Nog minder dan drie weken en dan gaan de Olympische Spelen officieel beginnen. Kjeld Nuis mocht samen met Antoinnette de Jong en Sven Kramer op de foto met de nieuwe TeamNL-pakken.

Ireen Wüst kwam ook alvast in de stemming en haalde al haar olympische medailles uit de kast.

Ook in het internationale veld zijn de schaatsers zich aan het opmaken voor de winterspelen. Francesca Lollobrigida geniet van de zon tijdens haar trainingen in Collalbo.

Ted-Jan Bloemen probeert zoveel mogelijk in een ‘bubbel’ te leven. Hij mocht samen met zijn dochtertje speciaal na sluitingstijd winkelen. 

Voor shorttracker Bram Steenaart is het een wel heel bijzonder seizoen. In augustus brak hij tijdens een training nog zijn been, nu mag hij toch als reserve mee naar Beijing.

Itzhak de Laat maakt een nieuw helmontwerp speciaal voor de Spelen. Durf jij een gokje te wagen hoe die eruit gaat zien?

Inlineskater Elton de Souza maakt zich klaar voor een nieuw inlineskateseizoen, maar laat eerst zien dat de sporten op de Olympische Spelen ook op skates kunnen.

Afgelopen week mochten de ijsbanen weer open en de ijsbaan in Twente is bijna klaar voor de schaatsers. Alvast veel schaatsplezier!


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan