Tickets
Shop
Actie 03 dec 2022

Ga de uitdaging aan en schaats 100 kilometer met GoSkate!

Het is december en bij GoSkate kun je weer kans maken op gave prijzen. Hoe je kans kunt maken, lees je in dit artikel!

Elke maand wordt er in de GoSkate app een Maandchallenge gehouden. Dus ook in december. Bij de Maandchallenge kun je altijd kans maken op gave prijzen als je deze voltooit. Nu het schaatsseizoen bezig is, focussen we ons de komende maanden met de challenges ook op het schaatsen op de indoor ijsbaan. Met de GoSkate app kun je jouw schaatsprestaties op het kunstijs in Nederland bijhouden en analyseren middels een MYLAPS ProChip. Heb je geen MYLAPS ProChip? Bij GoSkate kun je deze voordelig aanschaffen.

 De Maandchallenge van december luidt als volgt:
Schaats in december minimaal 100 kilometer met de GoSkate app en maak kans op een Franse borrelplank!

Hoe kan ik meedoen?
Om mee te doen met de Maandchallenge van december moet je jezelf aanmelden via de Challengespagina in de GoSkate app. Verder is het goed om te weten dat je sessies pas meetellen nadat je bent aangemeld voor de challenge.

Harrit heeft de Maandchallenge van november gewonnen!
In november hebben er meer dan 120 schaatsers meegedaan met de challenge en hiervan hebben 15 de challenge behaald. De challenge luidde als volgt: “Schaats in november minimaal 5 keer met de GoSkate app en maak kans op een tapas cadeaupakket!” Harrit heeft de challenge gewonnen en 11 keer geschaatst tijdens zijn deelname. Hiermee heeft hij 222,4 kilometer afgelegd. Totaal is er door de deelnemers van de challenge 218 keer geschaatst in november met de app.

Welke challenges zijn er nog meer?
Naast de Maandchallenge kun je ook meedoen met de seizoenschallenge in het schaatsseizoen. Je kan zelf kiezen welke afstand je wilt behalen: 250, 1.000 of 2.500 kilometer. Gedurende het schaatsseizoen zullen er nog diverse nieuwe challenges in de app toegevoegd worden.

Wil jij ook kans maken op leuke prijzen tijdens de Maandchallenges en meedoen met nieuwe uitdagende challenges? Download dan de gratis GoSkate app in de App Store of Play Store. Meer informatie over de schaatsfunctie in de app vind je via go-skate.nl.

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan