Tickets
Shop
Kort door de bocht 11 apr 2022

Team Wokke nieuw in het peloton, Irene Schouten te gast bij Tijd voor Max

Rubriek van nieuws en wetenswaardigheden uit de (inter)nationale schaats-, en skeelerwereld: het overzicht van de voorbije dagen.

Foto : Soenar Chamid

Team Wokke nieuwe naam in het marathonpeloton
Vanaf volgend seizoen zal team Wokke een nieuwe naam zijn in zowel de dames Topdivisie als Beloften divisie. De ploeg draagt de naam van hoofdsponsor Wokke vastgoed, die al jaren actief is in het sponseren van de langebaan schaatssport op de ijsbaan in Hoorn. Het team in de Topdivisie zal gevormd worden door Paula Konijn, Olin Verhoog, Bente Kerkhoff en Anne Leltz. De Beloften ploeg bestaat uit Iris Jansen, Eva Riemersma, Dewi Nicolai en Iris Tiben. De begeleiding is in handen van Johan Bakker, Marja Vis en Arn Botman. Gerrit Bakker zal functioneren als manager van het team.

Irene Schouten dinsdag te gast bij Tijd voor MAX
Irene Schouten is dinsdag te gast bij Tijd voor MAX, De uitzending is te zien op NPO 1 en begint om 17.10 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Sybrand Niessen en Martine van Os. In de uitzending zal Irene Schouten terugblikken op haar zeer succesvolle schaatsseizoen, waarin ze drie olympische titels won en wereldkampioene allround werd. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan