Tickets
Shop
Schaatsers op social 22 sep 2021

Schaatsers op social: ijsgewenning en zoenen op de training

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

Op veel plekken is het nog even wachten tot de ijsbaan open gaat, maar in Geleen ligt het ijs er al in. De Limburgse Schaatsvrienden kiezen voor een geleidelijke start, al is het soort ijsgewenning op de afbeelding niet helemaal wat wij in gedachten hadden... 

In Heerenveen wordt volop getraind voor de NK Clubs die daar komend weekend plaatsvinden. Veel verenigingen waren zaterdag naar Thialf gereisd voor het speciale trainingsuur. 

Een primeur in Inzell: een training speciaal voor de lokale weidebewoners. 

Strijden op het scherpst van de snede. De mannen van Team Reggeborgh hadden de vaart erin tijdens hun trainingskamp op Mallorca. 

Mallorca of Italië: Letitia de Jong en Ireen Wüst moesten het een tijdje zonder elkaar stellen. Des te fijner is het dan om weer samen in Nederland te zijn. Gaat er toch niets boven ons kikkerlandje. 

Dylan Hoogerwerf had niet zoveel vertrouwen in zijn eigen spiegelbeeld. Terecht, als je deze foto ziet. 

Erop uit! Marathonschaatsster Merel Bosma ontmoette haar langebaancollega Carlijn Achtereekte voor een gezellige mountainbiketocht. 

Nog de marathon van Berlijn en dan kunnen de skeelers voor de meeste rijders weer voor even de kast in. De barre beukers denken al te weten wie er gaat winnen.

Het skeelerseizoen zit er dus zo goed als op. In Wolvega sloten ze de zomer af met wedstrijden voor de jeugd en een huldiging voor de oudere rijders die dit seizoen in de prijzen waren gevallen. 

Zou het gelukt zijn? Daan Breeuwsma en Rianne de Vries probeerden elkaar een kus te geven tijdens de training. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan