Tickets
Shop
Tickets 27 sep 2021

Kaartverkoop Daikin NK Afstanden van start

Het was lang wachten voor de trouwe schaatsfan, maar de knoop is intussen doorgehakt. Dit seizoen is er eindelijk weer publiek welkom bij de topwedstrijden in Thialf. Maandag is de kaartverkoop voor de Daikin NK Afstanden van start gegaan. Beleef de magie van Thialf en bestel snel je tickets!

De Daikin NK Afstanden vormen het eerste grote meetmoment voor de Nederlandse topschaatsers dit seizoen. Op 29, 30 en 31 oktober verdelen zij de nationale titels én tickets voor de eerste World Cups van het seizoen. In aanloop naar de Olympische Spelen in Beijing wil niemand deze internationale competitie mislopen. 

Gelukkig voor de schaatsfans kunnen zij er dit jaar weer bij zijn. Vorig jaar moesten zij de wedstrijden noodgedwongen thuis vanaf de bank bekijken, nu zijn de coronamaatregelen versoepeld en kan het stadion voor driekwart benut worden. Wel is het tonen van een geldig coronabewijs verplicht. Kaarten zijn te bestellen via schaatsen.nl/tickets.

Kaarten voor de andere toernooien, het Olympisch Kwalificatietoernooi, de ISU EK Afstanden, het Daikin NK Allround & Sprint en de ISU World Cup finale, zijn in afwachting van verandering van de maatregelen nog niet beschikbaar. Houd voor meer nieuws hierover schaatsen.nl in de gaten. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief, zodat je als eerste een seintje krijgt als de tickets in de verkoop gaan. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan