Tickets
Shop
Nieuws 21 okt 2021

Schaatsers op social: de tijd terugspoelen en in het spoor van Wüst

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

De Nederlandse shorttrackequipe is in China voor de eerste wereldbeker van het seizoen. Een hele trip natuurlijk met ook nog eens een bijzonder onthaal. 

Na de World Cup in Beijing reist de ploeg door naar Japan. Dennis van der Gun weet nog wel een paar mooie plekjes. 

De Italiaanse ploeg verblijft nog altijd in Inzell. Coach Matteo Anesi en zijn vrouw Marrit Leenstra zijn er ook bij. Wordt de kleine Melissa meteen ingewijd in het schaatsen!

Inzell is al jarenlang de plek om in het najaar een trainingskamp te houden. Als aanstormend talent kun je als je geluk hebt zelfs even achter de toppers aan rijden. 

En soms kom je de oud-schaatsers gewoon in Nederland op het ijs tegen. Marianne Timmer is nog altijd niet van de ijsbaan weg te slaan. 

Er waren ook twee schaatsverjaardagen deze week: de kinderen van Jorrit Bergsma en Douwe de Vries mochten drie kaarsjes uitblazen op hun verjaardagstaart. 

Het lange wachten is bijna voorbij voor het marathonpeloton. Nog twee nachtjes slapen!


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan