Tickets
Shop
Nieuws 14 jul 2021

Dit zijn de skeelerwedstrijden van deze week

Het eerste wedstrijdweekend voor de regionale skeelerwedstrijden zit er alweer op. Dit weekend is opnieuw goed gevuld. Na het weekend gaan ook de EK van start.

Foto : Glenn Wassenbergh

Woensdag 14 juli
Na de successen van Christian Haasjes en Lisanne Buurman vorige week in Staphorst staat deze week een Free-Wheel Inline Cup in Aalten op het programma. Het deelnemersveld is aanzienlijk minder sterk dan vorige week, toch zijn er in de B-categorieën en bij de Masters flink wat deelnemers. De wedstrijd begint om 19.00 uur. 

Zaterdag 17 juli
Het weekend zit weer bomvol regiowedstrijden. Op zaterdag staan er vijf wedstrijden op het programma. In Zuilichem staan de gewestelijke kampioenschappen van Zeeland, Noord-Brabant en Limburg op het programma. In Wierden wordt de volgende wedstrijd in de Stouwdam Competitie verreden, in Zwaagwesteinde staat de Van Lingen Competitie op het programma. Voor de jeugd in het westen van het land is er de Oomssport Jeugdskeelercup in Ammerstol. De Dave van Dam Cup kent de tweede wedstrijd van het seizoen in Zeist. 

Zondag 18 juli
De laatste wedstrijd van het weekend vindt plaats in Gouda. Daar wordt de tweede wedstrijd in de Oomssport Cup gereden. Op de wieler- en skeelerbaan van het Goudse Hout rijden alle categorieën een marathon over 42 kilometer. De wedstrijd begint om 14.00 uur. 

EK Inlineskaten
Zondag is ook de start van de EK Inlineskaten, al vindt op de eerste dag enkel de openingsceremonie plaats. Vanaf maandag worden de wedstrijden gehouden. Hou de komende week onze website in de gaten voor de uitgebreide voorbeschouwing! 

Meer informatie over de wedstrijden is terug te vinden in de kalender


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan