Tickets
Shop
Nieuws 19 feb 2021

Team Turner blijft ongewijzigd voor komend seizoen

Na een schaatsseizoen waarin er geen marathons werden verreden, meldt Team Turner dat zij in dezelfde samenstelling doorgaan. De ploeg met Lisa van der Geest, Merel Bosma, Dieuwertje van Kalken en Iris van der Stelt zal komend seizoen voor het vierde jaar op rij samen op het ijs verschijnen. Organisatieadviesbureau Turner verlengt ook het sponsorschap van de formatie.

"Wij zijn ontzettend blij met zo'n enthousiaste en betrokken sponsor", zegt Van der Stelt over het verlengen van het sponsorschap. "Turner zorgt ervoor dat alle voorwaarden om ons optimaal te kunnen voorbereiden op volgend seizoen in orde zijn. Daarnaast liggen er hele mooie initiatieven klaar om steeds meer de verbinding te maken tussen het bedrijfsleven en topsport."

Het begeleidingsteam van Team Turner bestaat volgend seizoen eveneens uit dezelfde gezichten met Arjen Becker als ploegleider en Piet Hijlkema zal opnieuw de trainingsschema's samenstellen. Ook fysiotherapeut/verzorger Zoey van den Bosch en teammanager Michelle de Bruijn blijven bij de ploeg. 

Bekijk hier het transferoverzicht marathon.


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan