Tickets
Shop
Nieuws 30 aug 2021

Gezocht: Schaatsfans met mooie olympische verhalen

Geen Olympische Winterspelen zonder glorie, drama, onverwachte topresultaten en nooit vermoede afknappers. Oneindig veel verhalen zijn er al verteld, vertoond of opgeschreven, maar het is nooit genoeg en zéker niet allemaal al bekend. Want hoe beleven de fans, de mensen die als bezoeker de Spelen hebben bijgewoond, dit vierjaarlijkse sportfestijn?

Foto : Soenar Chamid

De redactie is op zoek naar die ervaringen. Er zullen genoeg (schaats)supporters zijn die de Winterspelen hebben bezocht en daar heel bijzondere herinneringen aan hebben. Misschien is die ene ontmoeting met medaillewinnaar Ireen Wüst aan de bar in het Holland Heineken House jouw unieke moment geweest.

Of de dag waarop je de bizarre ontknoping van de race om het goud tussen Michel Mulder en Jan Smeekens van dichtbij meemaakte, bij de fatale wissel van Sven Kramer in Vancouver ook de handen voor de ogen sloeg, of op de banken stond te schreeuwen bij de acrobatische kunsten van shorttrackster Suzanne Schulting.

Alles kan. Wie op de Winterspelen is geweest, heeft zijn of haar gouden momenten. Die zitten nu nog opgeborgen in het geheugen, maar het is natuurlijk leuker ze te delen met iedereen! Vandaar de oproep: laat op Schaatsen.nl je souvenirs weer tot leven komen. Reacties kunnen naar schaatsfan@schaatsen.nl. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan