Tickets
Shop
Sprint app 29 apr 2021

'Ik vind het erg leuk om te skeeleren, omdat je lekker buiten bent'

De Maandchallenge van april komt al bijna ten einde, maar in mei hebben we weer een leuke challenge voor jullie. Om skateliefhebbers mee te nemen in de Maandchallenge laten wij de winnaar van maart aan het woord. Zij zal je vertellen over haar ervaring met de Maandchallenge en Sprint. In dit artikel aan het woord: Sprinter van de maand Emma.

Skaten is al erg lang onderdeel van Emma'ss leven, ondanks dat ze pas 16 jaar is. "Ik skate al heel erg lang, maar ik heb vorige zomer goede skeelers gekocht, met grote wieltjes en een lage schoen. Sinds ik deze skeelers heb ga ik vaker skeeleren als het mooi weer is." Naast dat Emma veel skeelert is ze ook een fanatieke sporter. "Ik schaats al 9 jaar en doe daarnaast ook nog aan judo en jiu jitsu."

"Ik vind het erg leuk om te skeeleren, omdat je lekker buiten bent en soms best wel hard kunt gaan op de skates." Daarom is Emma ook ooit de Sprint app gaan gebruiken. "Ik wilde graag zien hoe snel ik skeelerde en hoeveel kilometer ik skatet. Daarom vind ik het ook fijn om de Sprint app te gebruiken. Ik kan zien hoever ik heb geskeelerd, maar ook hoelang ik erover gedaan heb. Daarnaast is het leuk om andere routes te bekijken en de prestaties van andere mensen in te zien."

Sprinter Emma

De Maandchallenge van maart was: skate in maart minimaal 30 kilometer in de Sprint app en maak kans op een Hansaplast sportproducten set t.w.v. €40,-. Sprinter Emma heeft in maart 106 kilometer geskeelerd en heeft dus ruim de 30 kilometer behaald in deze maand. Op de vraag waarom zij meedeed met de Maandchallenge geeft zij heel eerlijk antwoord: "Ik had er niet echt aan gedacht, ik was dus erg verrast dat ik had gewonnen. Ik ging gewoon skeeleren wanneer ik er zin in had en deed dit niet expres heel erg veel skeeleren om de Maandchallenge te winnen."

"Ik heb de prijs nog niet binnen, dus weet nog niet precies wat er in het sportpakket zit, maar het lijkt me erg leuk en komt misschien wel van pas." Emma heeft in april al 62 kilometer geskeelerd en of ze ook deze maand weer meedoet met de Maandchallenge? "Jazeker!"

Doe jij binnenkort net als Emma mee met de Maandchallenges in de Sprint app? De Maandchallenge van april luidt als volgt: skate in april de meeste kilometers met de Sprint app en de enige echte skatezak! Op dit moment gaat Sprinter Angelique aan de leiding met 278,6 kilometer. Haal jij haar nog in deze maand? Natuurlijk hebben we ook in mei weer een leuke challenge voor je, maar deze houden we nog even geheim!

Kan ik onder de huidige omstandigheden wel skaten?
Buiten sporten is gezond en fijn, het is wel van belang dat je wegens corona met een aantal punten rekening blijft houden. Ben je ouder dan 17 jaar, respecteer dan de 1,5 meter regel en skate niet met meer dan twee personen op de openbare weg. Draag altijd bescherming, dus een helm, kniebeschermers en polsbeschermers.

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je hier.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan