In navolging van de World Cups voor senioren heeft de ISU ook de eerste World Cup van het juniorencircuit afgelast. De wedstrijd in Minsk zal als gevolg van de aanhoudende coronapandemie niet doorgaan. De internationale bond heeft niet bekendgemaakt of een alternatieve locatie wordt overwogen.

De World Cup in Minsk stond gepland voor het weekend van 28 en 29 november en zat dus al in de periode waarvoor de ISU de eerste vier wereldbekerwedstrijden voor de senioren had afgelast. Met het schrappen van deze wedstrijd blijven er voor de junioren nog drie internationale wedstrijden over. Op 16 en 17 januari staat een wedstrijd op de onoverdekte baan van Collalbo gepland, in februari zijn de laatste World Cup en het WK gepland in de Japanse stad Hachinohe. 

In eigen land hebben de junioren eveneens de nodige wedstrijden om naar uit te kijken. De landelijke kalender staat nog fier overeind, met half december het NK Sprint en lange afstanden in Enschede en in het laatste weekend van januari het NK Allround en afstanden in Utrecht.