Nog twee weekenden en dan zit het inlineseizoen er echt op. Volgende week is het internationale weekend van Radboud in Wervershoof & Medemblik en deze week staan er allerlei competitiewedstrijden op het programma. Lees hieronder welke wedstrijden er allemaal zijn.

Stouwdam Competitie
Rijssen is zaterdag het decor van de Stouwdam Competitie. Voor meer informatie over deze wedstrijd kun je op de infobulletin klikken.

Van Lingen Competitie 3
In Haulerwijk vindt zaterdag de derde wedstrijd van de Van Lingen Competitie plaats. De hele dag worden er flying laps gereden door de verschillende categorieën.

Dave van Dam Inline-cup
De tweede en laatste Dave van Dam Inline Cup wedstrijd is op zaterdag 12 september in Gouda.

Oomssport Jeugdskeelercup
Het gewest Zuid-Holland organiseert samen met Ooms skeelercup de skeelercompetitie voor de jeugd. De competitie bestaat dit jaar uit meerdere wedstrijden: zaterdag is de wedstrijd in Zoeterwoude. 

Regionale skeelercompetitie Zuid
Op zaterdag 12 september start de Regionale Skeelercompetitie Zuid op de skeelerpiste in Venlo. In de ochtend de jeugd in de middag een marathon over 42 km. (max 2 uur). Inschrijven kan tot 12-09-20 20.00 uur.

Internationaal weekend Radboud
Het driedaagse toernooi Radboud International Tournament 2020 is pas over een week, maar heeft voor inlineskaters veel te bieden. Voor alle categorieën, van de senioren tot de jongste pupillen zijn er wedstrijden op de gecoate piste in Wervershoof en de asfaltbaan in Medemblik. Een programma met diverse onderdelen, zoals een flying lap, afvalkoers, one lap, puntenkoers en voor de pupillen 2-4 ook behendigheid.

De volledige kalender is hier te vinden.