Deze maand kun je met Sprint kans maken op de enige echte Sprint zitzak! Hoe? Door deel te nemen aan de maandchallenge van september. Doe ook mee, pak die titel Sprinter van de Maand september en plof voortaan na je sessie neer op de 'SkateZak'. Lees verder om erachter te komen wat de nieuwe maandchallenge is en welke Sprinter de maandchallenge van augustus heeft gewonnen.

Sprinter van de maand augustus
Sprinter Ria heeft in augustus 147,3 kilometer geskatet en hiermee heeft zij de titel Sprinter van de maand augustus weten te bemachtigen. In augustus maakte alle Sprinters die minimaal 60 kilometer skeelerden kans op een beschermingsset van FILA. Totaal hebben 28 Sprinters dit gedaan en zij hebben samen 3087 kilometer afgelegd. Ria, heel veel plezier met je FILA beschermingsset, deze komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Maandchallenge september
In september gaan we voor de laatste keer dit jaar op zoek naar een skater als Sprinter van de Maand. Vanaf oktober staat de maandchallenge weer in het teken van schaatsen op kunstijs, maar voordat het zover is proberen we nog zo veel mogelijk kilometers op de skates te maken. De challenge voor september luidt als volgt: eindig in september in de top-20 van de skate ranglijst en maak kans op een zitzak van Sprint!

Houd onze communicatie via schaatsen.nl, de Sprint app en de nieuwsbrief in de gaten om erachter te komen hoe de 'SkateZak' eruit ziet! Om de tussenstand van de maandchallenge te bekijken, klik je bovenin de ranglijstenpagina bij de Skate ranglijst op 'afstand in km . Kies vervolgens in de filterfunctie voor 'seizoen 2019-2020'. Je kunt nu in de ranglijst zien wat de huidige stand is en of jij al in de top-20 van het seizoen staat.

Winnaar 24KiKa Deelactie
In augustus kon je ook meedoen aan een deelactie en kans maken op gratis deelname aan het 24KiKa evenement, dat op zaterdag 5 september plaatsvindt. Deze deelactie is gewonnen door Sprinter Els Schouten, gefeliciteerd! 24KiKa is een skate-evenement waarbij de meeste deelnemers (eventueel in estafettevorm) 6 uur lang skeeleren om geld op te halen voor Stichting KiKa. Meer informatie vind je via www.24kika.nl.

Kan ik met de huidige omstandigheden wel skaten?
Nu we weer samen mogen sporten is het van belang dat je met een aantal punten rekening blijft houden. Draag altijd bescherming, dus een helm, kniebeschermers en polsbeschermers. Respecteer de 1,5 meter afstand en pas deze zoveel mogelijk toe. De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes!

Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je via www.sprintapp.nl.