Tickets
Shop
Nieuws 23 mei 2020

Maak je skateroute compleet met meldingen en hotspots

Ben je bezig met het skaten van een mooie route met gebruik van de Sprint app en kom je bijvoorbeeld een mooi uitzicht of een leuk terrasje tegen? Andere Sprint-gebruikers willen dit natuurlijk ook graag weten! Maar hoe voeg je dit nu toe als een hotspot aan je skateroute? Dat en het toevoegen van meldingen, zoals slecht wegdek, leggen we je uit in dit artikel.

In de Sprint app onderscheiden wij vier soorten hotspots: Horeca, Bezienswaardigheid, Omgeving of Overig. Het toevoegen van een hotspot kan gemakkelijk door onderstaande stappen te volgen.
- Start je skatetocht en klik als je bij een hotspot bent op het luidspreker-icoon.
- Scroll naar onder en klik op 'Voeg hotspot toe'.
- Geef de hotspot een naam en maak een keuze voor het soort hotspot.
- Voeg eventueel een foto en opmerkingen toe aan de hotspot en voeg de hotspot toe.

Meldingen
Naast dat je een hotspot kan toevoegen aan een route kun je ook meldingen toevoegen aan je route. Het toevoegen van een melding werkt hetzelfde als het toevoegen van een hotspot. Er worden in de Sprint app vijf meldingen onderscheiden: gat in de weg, slecht wegdek, gevaarlijke bocht, wildrooster en steile helling.

Als je een melding toevoegt, krijgen Sprint-gebruikers die dezelfde route afleggen de melding naar voren. Wel zo veilig!

Kan ik met de huidige omstandigheden wel skaten?
Ook in deze tijden van het coronavirus kan je skaten; je moet alleen wel met een aantal punten rekening houden. Draag altijd bescherming, minimaal een helm en bij voorkeur ook kniebeschermers en polsbeschermers. Houd daarnaast altijd 1,5 meter afstand tot anderen. Lees hier meer over de richtlijnen voor buitensporten. Zo houden we samen de druk op ziekenhuizen zo laag mogelijk.

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je hier.


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan