Ze hebben er even op moeten wachten, maar vanaf komend weekend kunnen de inlineskaters de competitie weer met elkaar aangaan tijdens de KNSB Inline Cupwedstrijden. Vrijdagavond trappen ze in Wolvega af met een wegwedstrijd en een dag later staat de baanwedstrijd in Heerenveen op het programma. Bekijk hieronder hoe je de wedstrijden kunt volgen.

KNSB Inline Cup weg (31 juli)
De KNSB Inline Cup weg is de eerste landelijke wedstrijd van de in totaal zeven landelijke wedstrijden. Om 19.00 uur zullen de inlineskaters (junioren A en senioren) op het wegparcours in Wolvega een one lap en een afvalkoers rijden. Meer informatie vind je hier of in de Sportity app.

KNSB Inline Cup baan (1 augustus)
De KNSB Inline Cup baan op de piste in Heerenveen is een dag na de wegwedstrijd in Wolvega. Behalve de junioren A en senioren komt ook de jeugdcategorie in actie. De wedstrijd begint om 10.30 uur met de sprintnummers en gaat om 13.30 verder met de puntenkoers voor de kadetten en B-junioren en de puntenafvalkoers voor de A-junioren en senioren. Meer informatie vind je hier of in de Sportity app.

Let opIedereen dient op locatie (QR code bij ingang) een gezondheidscheck te doen. Zonder deze gezondheidscheck krijg je geen toegang. Vergeet je mobiele telefoon dus niet. Toeschouwers zonder betrokkenheid worden helaas niet toegelaten.

Sportity
Voor meer informatie over de wedstrijd; denk aan starttijden, uitslagen en deelnemerslijsten kun je terecht op de Sportity app. Via het kanaal 'KNSB inline' dien je een wachtwoord (inline2020) in te voeren om toegang te krijgen tot de wedstrijden waar jij informatie van wilt. De app werd de afgelopen winter al gebruikt bij de langebaanwedstrijden en is sinds deze zomer ook beschikbaar voor de inlinewedstrijden. De app is te vinden in de Appstore en in de Playstore.