De maandchallenge van augustus is in volle gang! Dit keer staat deze in het teken van 24KiKa en de uitdaging is als volgt: Skate in augustus minimaal 60 kilometer in de Sprint app en maak kans op een complete FILA beschermingsset. Inmiddels doen er al meer dan 100 Sprinters mee met de 24KiKa Maandchallenge.

Al deze Sprinters zijn fanatiek aan het skeeleren en proberen de titel Sprinter van de Maand augustus te bemachtigen. Ga jij de uitdaging aan? Trek dan gauw de skates aan en leg minimaal 60 kilometer af!

Ook meedoen?
Iedereen kan meedoen met de maandchallenge in de Sprint app. Voeg de 'Skate ranglijst' toe in jouw Sprint app door onderstaande stappen te volgen:
1. Open de Sprint app en ga naar de ranglijstenpagina.
2. Swipe helemaal naar links om een nieuwe ranglijst toe te voegen.
3. Kies voor 'Skaten' en vervolgens voor 'Totaal ranglijst'.

De Skate ranglijst is nu zichtbaar. Om de tussenstand van de maandchallenge te bekijken klik je bovenin het scherm op 'afstand' en kies je in de filterfunctie (filter-icoon linksboven in) voor 'Huidige maand'. Je kunt nu in de ranglijst zien wat de huidige stand is en of je zelf al in de buurt van de 60 kilometer komt. Succes met de challenge en veel skateplezier!

De top-5 van de 24KiKa maandchallenge op vrijdag 7 augustus

Ter verduidelijking op bovenstaande uitleg kun je ook deze video hierover bekijken, waarin we je nog duidelijker uitleggen hoe je de ranglijst kunt toevoegen.

Deel je trainingssessie en maak kans op gratis deelname voor 24KiKa
Je kunt gratis deelname voor 24KiKa op zaterdag 5 september winnen door je trainingssessie in de Sprint app te delen op social media. Gebruik de hashtags #Sprintapp en #24KiKa om kans te maken en daag je vrienden en familie uit om ook mee te doen!

24KiKa is een skate-evenement waarbij de meeste deelnemers (eventueel in estafettevorm) 6 uur lang skeeleren om geld op te halen voor Stichting KiKa. Meer informatie vind je via www.24kika.nl.

Kan ik met de huidige omstandigheden wel skaten?
Nu we weer samen mogen sporten is het van belang dat je met een aantal punten rekening blijft houden. Draag altijd bescherming, dus een helm, kniebeschermers en polsbeschermers. Respecteer de 1,5 meter afstand en pas deze zoveel mogelijk toe.

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je hier.